S.C.M. Argeşul Piteşti – F.C.M. Târgovişte 2 – 1 (1-1)

FCM TârgovişteStadion: Nicolae Dobrin
Spectatori: 100
Au marcat: Naciu, Stancu / Dragnea
S.C.M. Piteşti: Popa (cpt) – Pâslaru, lonescu, Avramescu, Baicu – Călin, Tameş, Neagu, Naciu – Dulcea, Enache.
Antrenor: lulian Crivac F.C.M. Târgovişte: Bica – Neagu, Coman, Anghel, Cernea – Gâldău, Timofte, Enescu, Daia – Dragnea şi Popa. Au mai jucat: Lungeanu, Leţu, Mândru şi Giurgea.
Antrenor: Costel Diaconu
Municipal Târgovişte a pierdut primul amical al verii la finele săptămânii trecute, odată cu încheierea stagiului centralizat efectuat la propria bază. Fotbaliştii pregătiţi de Costel Diaconu au jucat vineri seara la Piteşti cu localnicii de la S.C.M. Argeşul, formaţie la care au evoluat fotbalişti cu state vechi în prima ligă, precum Dulcea sau Iulian Tameş.
Târgoviştenii au jucat de la egal la egal cu adversarii lor de la Piteşti, însă primii care au înscris au fost băieţii lui Crivac, prin juniorul Naciu. La nici 5 minute de la deschiderea scorului Municipal a ripostat şi a izbutit să egaleze prin Dragnea.
După pauză cele două echipe au mers cap la cap şi meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, doar că piteştenii nu au fost de acord să piardă primul meci sub comanda lui Iulian Crivac şi au mai înscris o dată prin Stancu, tot un produs al şcolii de juniori conduse de Viorel Moiceanu.
Târgoviştea pierde amicalul cu S.C.M. Piteşti, dar lasă o impresie bună şi rezultatele cantonamentului încep deja să se vadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *