Municipal Târgovişte – Petrolul Târgovişte 6 – O (2-0)

fcm tragovisteAu înscris: Leţu (2), Enescu, Popa (2), Timofte.
F.C. Municipal a reuşit cea mai clară victorie din pregătiri în faţa concitadinei Petrolul pe care a învins-o la scor de tenis, 6 – 0. În prima repriză, tehnicianul Costel Diaconu a folosit o echipă din care au făcut parte jucătorii care au prins mai puţine minute în meciurile de verificare disputate până acum, iar aceştia au reuşit să facă faţă provocării de a fi titulari contra Petrolului. Leţu a fost omul meciului în prima parte, atacantul Municipalului marcând de două ori în poarta divizionarei D: “Leţu a jucat cu ambiţie şi a reuşit să înscrie două goluri cu capul din centrări ale lui Lungeanu şi Giurgea. Mi-a plăcut atitudinea lui”, a spus Diaconu.Antrenor nou FCM Targoviste 2013 “Dubla” masivului atacant al Municipalului a făcut diferenţa după 45 de minute, iar în partea secundă Diaconu a trimis pe teren oamenii de bază, care au triplat avantajul grupării finanţate de Ghiorghi Zotic. Popa a reuşit la rându-i să-l învingă de două ori pe goal-keeper-ul petrolist, iar Enescu şi Timofte şi-au trecut la rândul lor numele pe tabela de marcaj.
Rezultatul final a confirmat superioritatea Municipalului, care după amicalul cu Petrolul Târgovişte se pregăteşte să joace vineri, de la ora 18.00, cu CSM Câmpina pe stadionul de la Şotânga.
F.C.M. (repriza I): Bica -Olaru, Coman, Anghel, Mădăran – Paraschivescu, Lungeanu – Negotei II, Mândru, Giurgea – Leţu
F.C.M. (repriza a II – a): Zgâmbău (Andrei) – Neagu, Coman, Anghel, Cernea -Gâldău, Timofte – Enescu, Daia, Popa – Dragnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *