Municipal Târgovişte – Bradul Moroeni 2-0 (1-0)

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniAu marcat: Giurgea şi B. Negotei
Municipal îşi continuă seria meciurilor de verificare din pauza competiţională. Miercuri seara, pe stadionul din Şotânga, elevii lui Costel Diaconu s-au impus la pas în faţa Bradului Moroeni, scorul fiind 2-0 în favoarea divizionarei C dâm-boviţene.
Golurile F.C.M.-ului au fost semnate de Cătălin Giurgea, în prima repriză, şi Bogdan Negotei, în partea a doua. Autorul primului gol este un jucător originar din Călăraşi, care ultima oară a evoluat pentru Girom Albota, echipă ce s-a desfiinţat.
Tehnicianul Costel Diaconu a preferat pentru acest amical o formulă în care s-au regăsit fotbalişti veniţi în probe la Târgovişte sau de la echipa a doua.
Garnitura de start a roş-albaştrilor în victoria cu Bradul Moroeni a fost: Bica -Michidean, Paraschiv, Nedelcu, Mădăran – Negotei, Tudorache, Dogaru, Pavel – Giurgea, Neculae.
Următorul meci amical al Municipalului este programat mâine, de la ora 20:00, cu FCM Argeş Piteşti. Partida se va disputa la lumina reflectoarelor pe terenul central din Trivale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *