Mugur Porumbacu: “RESPECTĂM FCM Şl SUNTEM CONVINŞI CĂ VOM AVEA UN MECI DIFICIL”

fcm tragovistePreşedintele Chindiei Târgovişte a vorbit în termeni laudativi la adresa FCM-ului, adversara de vineri a echipei sale în etapa a Il-a a Ligii a treia. Oficialul grupării dâm-boviţene ne-a acordat un interviu, în care a analizat la rece şansele combatantelor derby-ului de la finele acestei săptămâni.
– Domnule preşedinte, cum credeţi că va fi meciul cu FC Municipal?
– Deloc uşor. Ar fi o mare greşeală să luăm drept reper rezultatul lor de la Reghin. Jocul cu FCM-ul n-o să fie o formalitate. Respectăm Municipalul şi băieţii trebuie să conştientizeze că trebuie să tragă din greu pentru fiecare punct. Aţi văzut şi dumneavoastră că nu mai există meciuri uşoare. Dacă nu aveam forţă de grup, dar şi valori individuale puteam avea o mare supriză neplăcută în prima etapă.
– Unii spun că veţi avea o misiune uşoară pe terenul FCM-ului…
– Repet, e o mare greşeală. O echipă care vine după o înfrângere are orgoliul rănit şi face totul pentru a trece peste acel rezultat nefast. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Dacă vrem să câştigăm, trebuie să fim conectaţi la joc sută la sută.
– În meciul cu Civitas au existat şi momente în care Chindia a jucat sub aşteptări. De ce?
– Sunt mai multe aspecte. În primul rând am fost privaţi de prezenţa lui Marian Vătavu, care este un jucător extrem de important, atât în teren, cât şi în vestiar. Am fost nevoiţi să improvizăm în linia defensivă, iar la noua pereche de fundaşi centrali s-a văzut lipsa de omogenitate. Bine că am putut să remontăm acel handicap şi am izbutit să ne impunem.
– Sunteţi mulţumit de cum arată echipa dumneavoastră?
– Pentru momentul în care ne aflăm, da. Din păcate, am reuşit să formăm acest nucleu foarte târziu, iar unii dintre băieţi nu sunt pregătiţi şi, când spun asta, mă refer, în primul rând, la jucătorii veniţi de la Otopeni. Peste o lună alta va fi faţa echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *