F.C.M. Târgovişte Se Va Pune Accent Pe Pregătirea Fizică

fcm targovisteÎnţelept, sfătos, scump la vorbă, măsurat în spuse, profesorul Puiu Becheanu a asamblat cu tact şi tehnică un mecanism atât de complex cum e F.C.M. Târgovişte. Şi pentru pregătirea de iarnă are idei pe care le va comenta cu grijă. Vrea să facă din F.C.M. o echipă cumpănită, bine echilibrată în compartimente, în care fiecare jucător să-şi cunoască perfect fişa postului.
Pentru asta trebuie multă muncă. În sezonul de toamnă, F.C.M. Târgovişte a plătit decontul erorilor din apărare. A primit 29 de goluri. E mult! Se va lucra mult în sistemul defensiv, unde să se îmbine rigoarea marcajului şi dublajului cu severitatea presingului.
Becheanu vrea să dea Municipalului un ritm de echipă şi în defensivă, şi în ofensivă. Acest lucru se poate face numai cu o pregătire fizică foarte bună.
Majoritatea şedinţelor de pregătire vor avea caracter fizic.
Nu vor lipsi meciurile amicale, majoritatea pe teren sintetic, la baza Centrului Olimpic de la Izvorani.
Vor veni la echipa lui Ghiorghi Zotic mai mulţi jucători în probe.
Se speră ca, în primăvară, plusurile să fie mai numeroase decât minusurile şi că vor veni rezultatele pozitive, care să aducă bucurie celor din jur. Când îi ai în echipă pe Coman, Olteanu, Gâldău, Cernea, Enescu, Popa, Drag-nea, Daia, nu poţi decât să speri la mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *