F.C.M. Târgovişte Se Caută Soluţii Pentru A Nu Avea Emoţii

fcm“Tunarii” târgovişteni sunt încă în vacanţă. Oficialii echipei nu stau cu mâinile în sân. Caută soluţii pentru ca F.C.M.-ul să n-aibă nicio emoţie în a doua partea a campionatului. Apoi, antrenorul Puiu Becheanu trebuie să dovedească fler şi inspiraţie. Acum lucrează la programul de pregătire din această iarnă. în tur, profesorul Becheanu i-a avut la dispoziţie pe: Radu Zegheru, Marius Dumitrescu, Eugen Zgâmbău – Gabriel Coman, Marius Oprea, Tiberiu Calofir, Marian lungeanu, Adrian Gâldău, Silviu Mândru, lonuţ Maria, Gabriel Dragnea, Cătălin Mihăilă, Cristian Dumitru, Mihai Mădăran, Marian Neagu, Georgian, Braghidin, lonuţ Constantin, Bogdan Constantinescu, Florin Leţu, Gabriel Dimovici.
în primele etape, în lot au fost Valentin Enescu şi Gabriel Timofte. Din diferite motive, aceştia n-au mai venit la antrenamente.
în această ianră vor veni jucători noi şi vor pleca alţii. Puiu Becheanu va promova de la grupele de juniori mai mulţi jucători. în programul lui de lucru figurează mai multe meciuri amicale. Acestea vor alterna cu antrenamente pentru creşterea rezistenţei fizice. Pe roş-albaştrii îi aşteaptă un retur greu cu un program dificil având în vedere că pe propriul teren va juca cu aspirantele la promovare, F.C. Afumaţi şi Chindia Târgovişte.
îşi poate uşura misiunea dacă învinge în primele două etape pe C.S. Podari (acasă) şi Astra 2 Giurgiu (deplasare). în tur, F.C.M.-ul a câştigat ambele partide cu 1-0, respectiv 5-1. Apoi, în etapa a 3-a a returului va juca, acasă, cu Urban Titu.
La echipele de juniori activează Alxandru Filip şi Ilie Sorin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *