F.C.M. Târgovişte “Planul de bătaie” pentru perioada următoare

fcmÎn această săptămână finanţatorul Municipalului, Ghiorghi Zotic va convoca pe antrenorul Haralambie”Puiu” Becheanu şi
organizatorul de competiţii Severin Anghelinu pentru a se fixa “planul de bătaie” pentru perioada care urmează.
Se va fixa data de reunire a lotului. Apoi, programul echipei (reacomodare la efort, antrenamente, meciuri amicale, vizită medicală), campanie de transferuri. De asemenea se va face o analiză complexă a primei părţi a campionatului (tur şi patru etape din retur). Se vor trage concluzii. Se vor identifica greşelile făcute, individual, pe compartimente sau pe cupluri. în următoarea perioadă profesorul Becheanu va putea să lucreze la remedierea deficienţelor constatate. Prioritate va avea pregătirea fizică şi creşterea forţei.
Profesorul Haralambie “Puiu” Becheanu are cunoştinţele şi forţa necesare pentru a asambla cu tact şi tehnică un mecanism atât de complex cum este Municipalul.
Sezonul de primăvară se anunţă a fi unul cu senzaţii tari. în linişte trebuie ca toţi factorii de conducere de la F.C.M. să stea să chibzuiască şi să ţină cont de constatarea că din păcate echipa, în sezonul de toamnă, a jucat mult sub posibilităţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *