F.C.M. Târgovişte Gata cu vacanţa!

FCM TARGOVISTERevenire la baza proprie . A venit Daniel Grigorov (Delta Tulcea) . Gabi Petre a plecat în Italia . Pe locul 3, cu 11 p în clasamentul play-out . Două meciurile de play-off şi play-out . Două etape intermediare . Antrenamente cu cararcter fizic
Jucătorii de la F.C.M. Târgovişte s-au reunit astăzi, ora 10:30, la baza proprie de la Şotânga. Din lotul vechi fac parte: Bica, Andrei, Neagu, Banu, Coman, Olteanu, Cernea, Anghel, M. Mădăran, Daia, Gâldău, G. Petre, Timofte, Mândru, Lungeanu, Enescu, Dragnea, Popa, Leţu, Zgâmbău.
A fost adus în această iarnă fundaşul dreapta Daniel Grigorov (35 , ani ultima oară la Delta Tulcea). Mijlocaşul central Gabriel Petre (28 ani) a plecat la muncă în Italia. Vor
mai veni câţiva jucători în probe.
Echipa finanţată de Ghiorghi Zotic este pe locul 3 în clasamentul play-out (locurile 7-12), cu 11 p, +1 (8-7) la golaveraj şi +2 la “adevăr”.
F.C. Municipal Târ-govişte mai are de jucat în play-out cu Urban Titu (acasă, etapa a 17-a) şi cu F.C. Păpăuţi (acasă, etapa a 19-a). Are asigurate trei puncte în clasamentul sta-gional al play-out-ului şi la “adevăr” după etapa a 22-a (ultima a sezonului regulat) cu Civitas Făgăraş, echipă care s-a retras din campionat după terminarea turului.
Campionatul se reia pe 28 februarie, cu etapa a 16-a, şi se termină pe 11 aprilie, după etapa cu numărul 22.
Pe 18 aprilie încep meciurile din play-off (locurile 1-6) şi play-out (locurile 7-12). Se vor disputa meciurile din cinci etape în tur şi cinci etape în retur. Sunt programate două etape intermediare, pe 6 şi 27 mai.
Echipa de pe primul loc din play-off va promova în Liga a 2-a, iar echipele clasate pe ultimele două locuri în clasamentul play-out-ului (locurile 12 şi 11 din clasamentul general) vor retrograda în Liga a 4-a.
De asemenea, vor retrograda încă două echipe cu linia cea mai slabă de clasament, de pe locul 10 din cele şase serii.
Ultima etapă este programată pe 6 iunie.
“Tunarii” târgo-vişteni mai au programate şapte meciuri în retur, cu: F.C. Zagon (acasă), Urban Titu (acasă), , S.C.M. Argeş Piteşti (deplasare), F.C. Păpăuţi (acasă), Fortuna Poiana Câmpina (deplasare), C.S.M. Câmpina (acasă) şi Civitas Făgăraş (3-0, deplasare).
în programul de lucru al antrenorului Puiu Becheanu figurează reaco-modare la efort, antrenamente bazate pe creşterea forţei fizice, meciuri amicale, vizită medicală şi pregătirea primului meci din sezonul de primăvară (acasă, cu F.C. Zagon).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *