Costel Diaconu, despre derby-ul FCM – Chindia: “VA FI UN MECI AL ORGOLIILOR”

Antrenor nou FCM Targoviste 2013Costel Diaconu pregăteşte meciul de vineri cu mare atenţie. După eşecul suferit în faţa Avântului Reghin, antrenorul Municipalului dă piept cu Chindia Târgovişte, una dintre câştigătoarele din prima etapă a noului sezon. Înaintea derby-ului târgoviştean, tehnicianul de la FCM a recunoscut că are unele probleme de lot, dar asta nu-l împiedică să privească optimist spre jocul de vineri.
– Domnule Diaconu, aveţi emoţii înaintea meciului cu Chindia?
– Eu n-am nicio emoţie, pentru că este un meci de campionat şi vă daţi seama ce ar însemna pentru mine, ca antrenor, să am emoţii înaintea fiecărui joc.
– Veniţi după un eşec destul de dureros la Reghin…
– Aţi spus bine. A fost dureros să pierdem la o asemenea diferenţă. În teren, Reghinul nu ne-a fost cu mult superioară, iar dacă nu exista acel penalty de pe finalul primei reprize, altul ar fi fost deznodământul partidei.
– Care consideraţi că sunt şansele FCM-ului în derby-ul de vineri?
– Fiecare dintre echipe porneşte cu şanse, iar eu cred că noi avem o bună oportunitate de a obţine un rezultat pozitiv, chiar dacă venim după un eşec şi jucăm împotriva unei echipe valoroase din serie. Trebuie să depăşim momentul Reghin şi să ne concentrăm pe meciul de vineri. Cu siguranţă va fi un joc al orgoliilor, dar cel mai important pentru noi este să încheiem acest duel cu conştiinţa împăcată că am făcut tot ce a depins de noi pentru a obţine victoria.
– Sunt probleme de lot la FC Municipal?
– Din păcate, da. Daia şi Timofte nu pot juca vineri contra Chindiei şi la ultimul antrenament a mai apărut o problemă de ordin fizic la un jucător, dar nu vreau să vorbesc foarte mult despre acest aspect.
– Vă temeţi de un posibil arbitraj potrivnic?
– Nici nu vreau să mă gândesc la asta. După ce am păţit la Reghin, chiar că nu mă mai miră nimic, dar normal ar fi ca într-un asemenea joc arbitrajul să fie corect, iar cea mai bună echipă să câştige.

Meciul va avea loc pe stadionul Academiei din Şotânga şi va fi transmis în format LIVE TEXT de Partener tv, vineri 06-09-2013 ora 17:00. Înregistrarea video a acestei partide va fi difuzată în exclusivitate de Partener tv, sâmbătă 07-09-2013 ora 20:30, la secţiunea LIVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *