Conpet Ploieşti – FC Municipal Târgovişte Astăzi, ora 17:00, stadion “Conpet” (Strejnic)

 FC Municipal nu a avut un start de sezon prea reuşit, însă prestaţia roş-albaştrilor din partida cu Chindia a fost una mulţumitoare, în condiţiile în care timp de o repriză aceştia au jucat cu un om în minus.fcm targoviste
În runda a treia, elevii lui Costel Diaconu înfruntă una dintre echipele de tradiţie ale Ligii a lll-a, Conpetul fiind de-acum o adversară clasică a echipelor dâmboviţene care activează la acest nivel. Ca şi FCM-ul, Conpet nu a reuşit să câştige niciun meci în primele două runde ale campionatului, un motiv în plus pentru ca meciul din Strejinc să fie unul extrem de atractiv.
Chiar dacă vor exista mai multe absenţe în lotul dâmboviţean, FC Municipal merge în Prahova să câştige măcar un punct, iar situaţia pare să le fie favorabilă.
Jucătorii târgovişteni trebuie să treacă peste rezultatele înregistrate până acum şi să abordeze duelul de astăzi cu încredere, pentru că stagiunea competiţională este abia la început. În runda precedentă, ploieştenii au făcut doar un egal fără goluri pe teren propriu cu Avântul Reghin, iar la debutul lor au remizat, tot 0 – 0, cu FCM Câmpina.
Nici FC Municipal nu a izbutit să înscrie în primele două etape, deşi elevii lui Costel Diaconu şi-au creat mai multe situaţii de gol în partida cu Chindia. Pentru trupa patronată de Ghiorghi Zotic debutul de campionat este unul de foc, pentru că, după deplasarea de la Ploieşti, urmează un meci dificil pe teren propriu, cu Atletic Bradu, formaţie neînvinsă în primele două jocuri din Liga a III-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *