CONDAMNAŢI SĂ CÂŞTIGE! F.C. Municipal Târgovişte – Conpet Ploieşti. Astăzi, ora 17.00, stadion “Academia de Fotbal Ghiorghi Zotic”, Şotânga

fcmF.C. Municipal Târgovişte îşi reia astăzi seria meciurilor oficiale după o bună bucată de vreme în care a privit de la distanţă luptele din seria a VI-a a Ligii a III-a. Pauza a fost una independentă de dorinţa dâmboviţe-nilor şi a fost cauzată de numeroasele retrageri ale formaţiilor care făceau parte din această grupă a eşalonului trei.
Fără discuţie, perioada destul de lungă în care nu a jucat meciuri oficiale ar putea fi un dezavantaj pentru jucătorii lui Gigi Manea, însă toţi susţinătorii roş-albaştrilor speră ca în meciul cu formaţia din Strejnic să vadă un Municipal cu o atitudine câştigătoare. Situaţia din ierarhia seriei nu este cea mai bună pentru dâm-boviţeni, iar meciul cu Conpet poate linişti apele la Şotânga. Conform statisticii, ploieştenii nu sunt foarte periculoşi în meciurile din deplasare. Au strâns două victorii şi un rezultat de egalitate, restul jocurilor disputate pe teren străin fiind pierdute de prahoveni.
F.C.M. a adunat cele mai multe puncte din confruntările disputate în faţa propriilor suporteri, iar acest lucru poate fi un argument important în stabilirea câştigătoarei partidei de la acest sfârşit de săptămână. Târgoviştenii au datoria de a scoate maximum din următoarele două jocuri, iar prima oportunitate este vineri, în faţa unei rivale devenite tradiţională.
Sprijinul suporterilor ar putea fi esenţial într-un asemenea joc aşa că susţinătorii Municipalului trebuie să-şi facă datoria încă o dată şi să contribuie din tribune la un rezultat pozitiv al favoriţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *