Avântul Reghin – FC Municipal Târgovişte, vineri, ora 18.00, stadion Avântul

 

Municipal Târgovişte debutează în această după -amiază în noua ediţie de campionat. Repartizată în seria a 6-a a Ligii a IlI-a, gruparea dâm-boviţeană va înfrunta, în deplasare, Avântul Reghin.Vointa Pietrosita - FCM Targoviste 1
Aşa cum se întâmplă la fiecare start de sezon, fiecare dintre combatante îşi doreşte un prim meci bun coroborat cu un rezultat pozitiv, obiectiv pe care şi conducerea tehnică a FCM-ului şi l-a fixat înainte de jocul din Mureş. Declaraţiile oficialilor târgovişteni sunt optimiste, atât antrenorul Costel Diaconu, cât şi patronul Ghiorghi Zotic fiind convinşi că echipa lor poate scoate un rezultat pozitiv pe terenul singurei reprezentante a judeţului Mureş în acest eşalon.
Pentru meciul de vineri tehnicianul târgoviştean are toţi jucătorii valizi din punct de vedere medical, singurul jucător care nu are nicio şansă să facă deplasarea la Reghin fiind Florin Leţu, care mai are de ispăşit trei etape de suspendare după ce a fost eliminat în meciul de cupă cu Juventus Bucureşti. În schimb, tehnicianul Târgoviştei îl poate utiliza pe Enescu, a cărei suspendare a expirat după jocul cu trupa din Colentina.
Gazdele meciului au avut o serie de meciuri amicale contra unor formaţii din eşaloanele II, III şi IV, iar înainte de startul campionatului au la dispoziţie următorul lot de jucători: Fărcaş, Szotyori, Răzvan Dan, Merdariu, Ungur, Andrei Moldovan, Luca, Macarie, Truţa, Bucin, Chiorean, Cherecheş, Ad. Luca, Gergely, Hrişcă, Cătărig, Dezsi, Mariş şi Kanyaro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *